Deze acteur noemde het filmen van 'Black Widow' hartverscheurend

Deze acteur noemde het filmen van 'Black Widow' hartverscheurend

Ray Winstone zijn geduld werd in 'Black Widow' tot het uiterste op de proef gesteld.

De Britse acteur Ray Winstone (The Departed) heeft zijn bijdrage aan Black Widow als weinig prettig ervaren. De manier waarop het project werd afgerond door Marvel, zorgde ervoor dat zijn geduld tot het uiterste werd gedreven.

De acteur speelde in 2021 in Black Widow als Generaal Dreykov, een hoge officier van het Sovjetleger. Zijn personage stond aan het hoofd van de Rode Kamer, een trainingsprogramma ontworpen om de elitemoordenaars als Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) te creëren.

Harde ervaring
Winstone had in eerste instantie geen problemen om zijn acteertalent in te zetten voor de superheldenblockbuster, totdat hij werd gevraagd door de studio om heropnames te doen.

Hij vertelde dat enkele producenten langskwamen om te vertellen dat zijn prestaties te intens waren. Zo zegt Winstone: "Het kan je ziel breken, omdat je het gevoel hebt dat je geweldig werk verricht."

"Trap in ballen"
Winstone voelde zich zo ongelooflijk ontmoedigd, dat hij voorstelde dat Marvel hem maar moest vervangen door iemand anders om het deel opnieuw te filmen.

Toch bleef hij bij het project betrokken: "En je doet het opnieuw omdat je contractueel verplicht bent om het te doen. Anders beland je voor de rechtbank." Al beschreef hij de laatste fasen van zijn bijdragen onomwonden: "alsof in je ballen werd getrapt ".

Volgende grote project
Winstone is gelukkig niet bij de pakken neer gaan zitten na deze ervaring. Het volgende grote project voor de acteur is de nieuwe Guy Ritchie serie The Gentlemen, die vanaf 7 maart op Netflix verschijnt.NieuwsFilm

meest populair