Vin Diesel heeft vertrouwen en hint naar vervolg op 'The Last Witch Hunter'

Vin Diesel heeft vertrouwen en hint naar vervolg op 'The Last Witch Hunter'

Tja, hij moet toch iets als hij straks niet meer in auto's kan racen...

Nu de 'Fast & Furious'-franchise op zijn einde loopt, zoekt Vin Diesel naarstig naar iets anders waar hij mee verder kan. En nu wekt hij geruchten op dat er iets gaat gebeuren met The Last Witch Hunter.

In de film speelde de kale acteur Kaulder, een heksenjager sinds de Zwarte Pest. Als laatste van zijn soort staat hij als enige tussen de mensheid en de krachten van de meest gruwelijke heksen in.

Hollywood kan haast maken
Blijkbaar had Diesel enorm veel respect voor het verzette werk om dit personage uit te werken en hij wil er nog een keer mee aan de slag. Het interessante lijkt dat hij daadwerkelijk zinspeelt op een terugkeer.

Men laat zich dus kennelijk niet afschrikken door de vernietigende recensies destijds, want de box-office tikte de $145 miljoen dollar aan en dit was ruim de dubbele opbrengst van het productiebudget.

Post op social media
Op Instagram nam de ster even de tijd om samen met zijn fans herinneringen op te halen aan de release: "Throwback Thursday... Ik ben gezegend dat ik zoveel iconische karakters mag belichamen... Sommige universeel en andere die slechts enkelen van jullie kennen. Het was een eer om een onsterfelijke op het scherm te brengen voor Lionsgate... Op een dag zal ik uitleggen waar mijn hoofd en hart waren en waarom het karakter van Kaulder zo belangrijk voor mij was... Het was een krachtig moment in mijn leven, zoals velen van jullie. Weet je. Ik kan niet wachten tot je ziet waar de onsterfelijke naartoe gaat. Altijd alle liefde..."



NieuwsFilm

meest populair