Na 'Ghostbusters: Frozen Empire' verschijnt een flinke reeks andere 'Ghostbusters'-films

Na 'Ghostbusters: Frozen Empire' verschijnt een flinke reeks andere 'Ghostbusters'-films

Gil Kenan heeft al besproken waar hij en Jason Reitman de franchise naartoe willen brengen...

Na de eerste twee delen in de jaren '80 en een mislukte poging tot een remake in 2016 leefde de 'Ghostbusters'-franchise in 2021 weer op met het succesvolle Afterlife en binnenkort Frozen Empire.

Tijdens een gesprek met 'Total Film' onthulde regisseur Gil Kenan dat hij en Jason Reitman de toekomst van de reeks in kaart hebben. Het enige dat nu nog hoeft te gebeuren, is dat het publiek straks naar de theaters stroomt om van Frozen Empire een commercieel succes te maken.

Meer girlpower
Kenan: "Jason en ik houden echt van deze personages en we zouden heel blij zijn als het publiek met hen op avontuur wil blijven gaan. Als de mensen zich zo voelen, weten we wat de volgende verhalen zullen zijn".

Ook actrice Carrie Coon, die Callie Spengler speelt, toonde interesse: "Absoluut! Er is iets zo spannends aan ghostbusting, vooral als vrouw. Er wordt niet vaak van ons gevraagd om deel te nemen aan het avontuur of de fysieke elementen van dit soort films. We staan vaak aan de zijlijn, dus het was een echte sensatie om nu in de actie terecht te komen".

Vanaf 22 maart in de bioscoop
Ghostbusters: Frozen Empire is het vierde deel in de originele tijdlijn en de vijfde film in totaal. Zowel de oude als jonge castleden zijn dit keer van de partij om samen te strijden tegen de dreiging van een nieuwe IJstijd.




NieuwsFilm

meest populair