Dwayne Johnson neemt het op voor "mijn beschermengel" Rebecca Ferguson na rauwe bekentenis

Dwayne Johnson neemt het op voor "mijn beschermengel" Rebecca Ferguson na rauwe bekentenis

Rebecca Ferguson weerlegt ongegronde speculaties over acteerprestaties en krijgt steun van collega's en fans.

Wilde speculaties rond Rebecca Ferguson, nadat ze vertelde dat een collega haar in tranen een filmset afkreeg. Haar werd gezegd dat iemand tegenover haar niet kon acteren, want ze zou niet bekwaam genoeg zijn ... maar het lag aan die persoon zelf, dat zag Rebecca wel. Ze sloeg dus terug, niet alleen daar ter plekke, maar ook in een recent interview.

De actrice uit Dune: Part Two vertelde hier in Reign with Josh Smith Podcast alleen dat die ster niet haar collega Tom Cruise uit meerdere Mission Impossible-films was. En ook niet Hugh Jackman met wie zij in Reminiscence en The Greatest Showman te zien was.

Ze was een engel
De rauwe bekentenis waart nu over het internet op zoek naar de dader. Er blijft alleen nog een hoop te speculeren voor de nieuwsgierigen onder de fans. Kennelijk kan men Dwayne Johnson intussen van die lijst schrappen, want hij plaatste zijn steun bij het betreffende bericht op Twitter.

Dwayne werkte namelijk met haar samen aan Hercules. Hij schreef: "Ik haat dit, maar ik vind het geweldig dat ze opkomt voor zichzelf. Rebecca was mijn beschermengel die uit de hemel op de filmset kwam. Ik hou van haar. Ik zou graag willen weten wie dit was."

Het opnemen voor iemand
Het is goed dat zo'n grote Hollywood-ster zich vrij pleit en het voor haar opneemt, want Rebecca's probleem was dat de cast, de crew en de producers dat ter plekke niet deden. Zoiets mag niet gebeuren op je werk, want je hoort je veilig te voelen.



Emily Blunt pleitte zich ook vrij. Ze werkte samen met Rebecca aan The Girl on the Train. Rest de nieuwsgierigen nog acteurs als Hugh Grant, Meryl Streep, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Michael Fassbender, Val Kilmer, Liam Neeson, Chris Hemsworth, Emma Thompson, Tessa Thompson, Ewan McGregor ... en lieve help, nog veel meer.

NieuwsFilm

meest populair