Eerste foto van 'TRON: Ares' laat Jared Leto in zijn TRON-pak zien

Eerste foto van 'TRON: Ares' laat Jared Leto in zijn TRON-pak zien

De hoofdrolspeler toont trots het eerste kiekje, dat er geweldig uitziet.

Het is alweer een hele lange tijd geleden dat we de laatste Tron-film kregen te zien, maar het volgende deel verschijnt dan toch eindelijk volgend jaar. Nu deelt de hoofdrolspeler van het nieuwe deel, genaamd TRON: Ares, de eerste officiële foto.

Jared Leto, o.a. bekend van Dallas Buyers Club en Blade Runner 2049, heeft getekend voor de belangrijkste rol in TRON: Ares. Dit deel zal, volgens regisseur Joachim Rønning, over kunstmatige intelligente gaan.

Plot
De titel slaat op het AI-programma Ares, dat zich langzaam maar zeker infiltreert in de echte wereld. Leto zal in de huid kruipen van deze AI, die zich voordoet als een mens. Hoe dit er precies uit zal zien, dat ontdekken we pas volgend jaar.

De met een Oscar bekroonde Leto deelt nu wel het eerste kiekje op zijn Twitter-pagina. De foto werd positief ontvangen en fans zien de gelijkenis met de personages uit Tron: Legacy, al is het vooralsnog niet helemaal duidelijk om wie het hier in het kiekje gaat, al zou dit Leto kunnen zijn.

Team
Buiten Leto zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Gillian Anderson, Evan Peters, Greta Lee, Jodie Turner-Smith en Cameron Monaghan. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen, maar voorlopig moeten we het doen met het onderstaande kiekje.NieuwsFilm

meest populair