Tom Hardy en Austin Butler gaan meedogenloos hard in rauwe trailer voor 'Bikeriders'

Tom Hardy en Austin Butler gaan meedogenloos hard in rauwe trailer voor 'Bikeriders'

Tom Hardy is te zien als motorbendeleider in het harde, op feiten gebaseerde misdaaddrama 'The Bikeriders'

Dat Tom Hardy (Venom) geen softy is was al langer bekend. De rol van leider van een motorbende in The Bikeriders lijkt hem dan ook op het lijf geschreven.

Het op waargebeurde feiten geïnspireerde The Bikeriders volgt de opkomst van een motorclub uit het Midwesten van Amerika, genaamd The Vandals in de jaren 60. De club ontwikkelt zich in een decennium van een groep voor buitenbeentjes tot een brute, meedogenloze motorbende.

Sterrencast
In de trailer blijkt dat er ook dat er niet te sollen valt met Austin Butlers personage (Dune: Chapter Two). Hij wordt bijgestaan door Jodie Comer (The Last Duel) en Michael Shannon (Man of Steel).

De man achter Bikeriders is Jeff Nichols (Mud), die na een pauze van vijf jaar gelukkig weer in de regiestoel plaatsneemt. The Bikeriders betekent ook een weerzien met Michael Shannon, met wie hij samenwerkte in Midnight Special in 2016 en Shotgun Stories in 2007.

Harde trailer
The Bikeriders zal vanaf 4 juli de Nederlandse bioscopen inscheuren. Kijk hieronder de brute nieuwe trailer voor deze aankomende misdaadfilm.NieuwsFilm

meest populair