Netflix onthult trailer voor 'The Beautiful Game' over speciaal soort WK Voetbal

Netflix onthult trailer voor 'The Beautiful Game' over speciaal soort WK Voetbal

Vanaf eind maart op Netflix: de feelgood sportfilm 'The Beautiful Game' over dakloze voetbalhelden.

Vanaf eind maart kun je op Netflix kijken naar The Beautiful Game: een feelgoodfilm over een speciaal Brits voetbalelftal.

In het sportdrama The Beautiful Game wordt manager Mal (Bill Nighy) gevolgd die een voetbalteam van daklozen naar de Homeless World Cup in Italië begeleidt. Hij neemt een risico door een talentvolle, maar risicovolle spits Vinny (Michael Ward) aan de selectie toe te voegen.

Homeless World Cup
De film komt van de hand van de regisseur Thea Sharrock, die eerder Me Before You en Wicked Little Letters maakte. Het script komt van Frank Cottrell-Boyce, die voor het schrijven samenwerkte met de Homeless World Cup Foundation en meerdere dakloze spelers.

De Homeless World Cup is in 2001 opgericht, om dakloze mensen te inspireren en te ondersteunen hun leven te veranderen. Ook wil de organisatie de kijk op dakloze mensen veranderen. Er doen ruim 70 lidstaten mee aan het jaarlijkse toernooi.

Release binnenkort
The Beautiful Game verschijnt op Goede Vrijdag 29 maart op Netflix. Dus een mooi vooruitzicht om te gaan kijken tijdens het paasweekend.NieuwsFilm

meest populair