'Dune 3': Hans Zimmer is al begonnnen met het schrijven van de muziek

'Dune 3': Hans Zimmer is al begonnnen met het schrijven van de muziek

Denis Villeneuve wil nog even wachten met het derde deel, maar daar heeft Zimmer geen boodschap aan.

Dune: Part Two draait nog maar net in de bioscopen, maar er wordt door het succes bij critici en publiek nu al flink geroepen om een derde deel.

En hoewel regisseur Denis Villeneuve onlangs heeft laten weten dat hij geen haast heeft om dit derde deel, Dune: Messiah, te maken, is Hans Zimmer er al serieus mee bezig.

Enthousiaste Hans
Zimmer vertelde Villeneuve het volgende over zijn werk aan het derde deel:

"Ik schrijf nu al muziek omdat ik weet dat het derde deel er komt. En daarnaast is het goed voor mij om te blijven schrijven en je te inspireren met mijn bedenksels."

Vooruitwerken
De Oscarwinnende componiste voegde daar aan toe:

"Denis legde op de tweede dag van de opnames van Part Two het boek Dune: Messiah op mijn bureau. Dus ik weet waar we naartoe gaan en ik weet dat we er nog niet klaar mee zijn."

Brolin & Zimmer
Tot slot werd Zimmer ook gevraagd naar zijn samenwerking met acteur Josh Brolin, die in het tweede deel eindelijk zijn instrument mag bespelen en een liedje erbij zingt:

"Josh en ik hebben waarschijnlijk twee of drie liedjes voor de eerste film gemaakt die het niet gehaald hebben. Ik denk dat hij en ik snel een unplugged versie moeten uitbrengen."

NieuwsFilm

meest populair