Priyanka Chopra baalt van onrealistische ideeën en toont eindelijk selfie zonder make-up

Priyanka Chopra baalt van onrealistische ideeën en toont eindelijk selfie zonder make-up

Priyanka Chopra doorbreekt de normen van schoonheid en casting na 20 jaar kritiek.

Priyanka Chopra krijgt altijd een hoop kritiek. Dat is al zolang zij model en actrice is - en dat is al meer dan 20 jaar. En het heeft te maken met haar afkomst.

Vreemd blijft dat wel, want de producer en actrice uit Love Again en Baywatch staat zowel in het Indiase Bollywood als in het Amerikaanse Hollywood aan de top. Met haar man Nick Jonas heeft zij een geschat vermogen van 80 miljoen Amerikaanse dollar. Toch blijven de onrealistische ideeën over schoonheid en casting haar achtervolgen.

Zonder make-up kan niet
De 41-jarige ster weigerde dan ook voorheen om zonder een spoor make-up gezien te worden. Maar daar brengt ze voorzichtig aan verandering in. Op haar Instagram plaatste ze onderstaande foto, terwijl ze haar dochter vasthoudt. Priyanka toont een perfecte, frisse huid.

In 2021 zei ze hier tegen The Telegraph dat haar zelfbeeld begint te veranderen. Ze zei: "Ik voelde in het verleden altijd de druk om er op een bepaalde manier uit te zien. Ik geloofde dat alles perfect, mager en zacht eruit moest zien."

Acceptatie kost tijd
Ook zei ze: "Het kostte tijd om mijn huid en haar te accepteren. Ik zit nu lekker in mijn vel en sta voor merken die individualiteit en zelfexpressie steunen. Het is een openbaring dat ik nu zelf mijn make-up en haar doe voor interviews in plaats van me steeds te laten stylen."NieuwsFilm

meest populair