Vrouw van Bruce Willis weerspreekt roddels: "Er is geen blijdschap meer"

Vrouw van Bruce Willis weerspreekt roddels: "Er is geen blijdschap meer"

Emma Heming Willis spreekt zich uit tegen nare berichten over de gezondheid van Bruce Willis.

Nu Bruce Willis nooit meer de oude zal worden, circuleren er nare berichten over zijn ziekte. Zijn vrouw Emma Heming Willis heeft daar genoeg van en dringt aan om te stoppen met mensen schrik aan te jagen.

In de onderstaande Instagram-video vertelde ze: "Ik klikte op clickbait vanwege een artikel over mijn familie. Daarin werd gezegd dat er geen blijdschap meer zit in mijn man. Ik kan je vertellen dat dat ver van de waarheid is."

Stop met bang maken
Ook zei ze: "Ik wil dat mensen stoppen met anderen angst aanjagen. Ik wil dat mensen stoppen met denken dat het leven voorbij is als een neurologische ziekte voorbijkomt. Er is veel verdriet en rouw, maar je begint aan een nieuw hoofdstuk."

Ze besloot met haar mening over de roddels: "Dat hoofdstuk is gevuld met liefde, connectie, blijdschap. Dat is waar we zijn. Stop dus met die stomme kopjes. Bij ons gaat dat niet op."

Aandacht voor brein
Emma is een wellness merk begonnen, genaamd Make Time. Hiermee vraagt ze aandacht voor een gezond brein. Daarnaast geeft ze voorlichting over dementie, een conditie waar de 68-jarige acteur uit Die Hard aan lijdt.



NieuwsFilm

meest populair