Eindelijk goed nieuws: De camera's draaien voor 'Final Destination 6'

Eindelijk goed nieuws: De camera's draaien voor 'Final Destination 6'

Afgaande op een social media bericht dat de cameraman onlangs postte...

Het zal eindelijk eens tijd worden. Er zijn inmiddels dertien jaren verstreken sinds de release van Final Destination 5 en sindsdien horen we continu berichten dat er een zesde deel op komst is.

Afgelopen oktober werd al onthuld dat de titel van de volgende film Final Destination: Bloodlines gaat heten en nu heeft director of photography Christian Sebaldt een bevestigende foto gedeeld in zijn Insta-stories.

Opnames zijn van start gegaan
Op de foto staat hij simpelweg bij een bord waarop de titel en zijn naam pronken. Op de achtergrond is ogenschijnlijk een productiestudio te zien.


Eerdere credits van Sebaldt omvatten Feardotcom, Starship Troopers 2, Resident Evil: Apocalypse, Species III, Desperation, Addams Family Reunion, enkele afleveringen van de serie Lucifer en nog veel meer.

Daniel Richtman
Een uitgelekte synopsis luidt: Student Stefani heeft nachtmerries over een torenongeluk in de jaren zestig dat haar grootmoeder overkwam. Die verijdelde destijds haar sterven, waarna de Dood achter de overlevenden aan is gegaan en het nu op de (klein)kinderen gemunt lijkt te hebben. Stefani en haar familie beseffen dat hun bloedlijn niet langer veilig is.

Castleden zijn nog onbekend, maar naar verluidt zal de 69-jarige acteur Tony Todd weer de rol van begrafenisondernemer William Bludworth vertolken, nadat hij dit ook deed in het eerste, tweede en vijfde deel.



NieuwsFilm

meest populair