'Dune'-ster Rebecca Ferguson naast Chris Pratt in nieuwe misdaadfilm  'Mercy'

'Dune'-ster Rebecca Ferguson naast Chris Pratt in nieuwe misdaadfilm 'Mercy'

Rebecca Ferguson in nieuwe misdaadfilm 'Mercy' van regisseur Timur Bekmambetov.

De 40-jarige Rebecca Ferguson lijkt een van de meest gewilde actrices van het moment. Na rollen in Mission: Impossible - Dead Reckoning en Dune: Part Two, heeft ze opnieuw een grote rol weten te scoren in Mercy, naast Chris Pratt.

De film speelt zich af in de nabije toekomst, wanneer het aantal zware geweldsmisdrijven is toegenomen. De detective (Pratt) wordt beschuldigd van een gewelddadig misdrijf en wordt gedwongen zijn onschuld te bewijzen.

Misdaadregisseur
Regisseur Timur Bekmambetov maakte al eerder een actie/misdaadfilm Wanted, waarin ook Pratt een rol had. Voor de nieuwe film wordt hij bijgestaan door veteraan producent Charles Roven, die ook meewerkte aan Oppenheimer.

MGM heeft hoge verwachtingen van de film met Pratt en Ferguson en gaat voor een bioscooprelease. De verwachting is dat productie van de film begint in de lente van dit jaar.

Rebecca Ferguson
De Zweedse Rebecca Ferguson is momenteel te zien in Denis Villeneuve's langverwachte Dune: Part Two. Momenteel is ze bezig met het filmen van het tweede seizoen van Apple TV+ serie Silo.



NieuwsFilm

meest populair