Austin Butler improviseerde deze bizarre scène in 'Dune: Part Two'

Austin Butler improviseerde deze bizarre scène in 'Dune: Part Two'

Deze actie kwam in de film én voor de acteurs uit het niets: "Hij is overal voor in."

Dune: Part Two scoort de pannen van het dak en critici zijn lyrisch over Austin Butlers personage Feyd-Rautha. In een nieuw interview onthult de acteur dat hij een bizarre scène heeft geïmproviseerd.

De carrière van Austin Butler heeft met Elvis een aardige doorstart gemaakt. De acteur is nu te zien in Dune: Part Two als de kwaadaardige Feyd-Rautha Harkonnen.

Kus
Butler speelt daarmee het creepy neefje van Baron Vladimir Harkonnen, gespeeld door Stellan Skarsgård. De twee hebben een aantal scènes samen.

Eén van die scènes laat zien dat Feyd-Rautha zijn oom vol op de mond kust. Een behoorlijke verrassing in de film natuurlijk.

'Hij is overal voor in'
Ook op de set was het best een verrassing dat Butler zijn tegenspeler een kus geeft op zijn mond. Het was namelijk volledig geïmproviseerd. "Die kus met Stellan Skarsgård? Oh ja. Hij is overal voor in", zegt Butler daarover in gesprek met Access Hollywood.



"Hij is de beste. Het gaat er altijd om hoe je iemand anders probeert te beïnvloeden", vervolgt de acteur. De kus is nu te zien in Dune: Part Two in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair