'Deadpool & Wolverine' krijgt meer verrassingscameo's dan we kunnen tellen

'Deadpool & Wolverine' krijgt meer verrassingscameo's dan we kunnen tellen

Er komen optredens van personages aan die onmogelijk te raden zijn...

Marvel-fans kregen een maandje geleden dan eindelijk een eerste glimp te zien van Deadpool & Wolverine toen de eerste teaser van het vervolg verscheen tijdens de 58e editie van de Super Bowl.

Daarin waren er weinig onthullingen te zien buiten de terugkeer van Aaron Stanfords Pyro. Maar er is de afgelopen tijd veel gespeculeerd over potentiële personages die in de multversumfilm zullen verschijnen.

X-Men
Zo zijn de namen van Sabretooth, Elektra, Daredevil, Professor X, Jean Grey, Storm, Cyclops, Beast en Cable de revue gepasseerd. Nu zegt ster Karan Soni dat fans een tsunami aan verrassingen mogen verwachten:

Tegenover Variety: "Toen we de tweede maakten, was Ryan al aan het plannen. Ik herinner me dat hij vertelde dat hij in gesprek met Hugh was en ik zei 'Mensen gaan flippen!' Toen kwam de overname van Fox door Disney en gebeurde er nog veel meer. Laten we zeggen dat er de afgelopen maanden heel veel mensen naar Londen zijn afgereisd".

Vanaf juli in de bioscoop
Wie in ieder geval zeker weten te zien zijn, zijn natuurlijk Ryan Reynolds als Deadpool en Hugh Jackman als de geliefde Wolverine en laten we eerlijk zijn, daar gaat het eigenlijk vooral om. De rest is gewoon leuke bijzaak.



NieuwsFilm

meest populair