Timothée Chalamet wil opnieuw samenwerken met 'Dune: Part Two'-collega aan deze film

Timothée Chalamet wil opnieuw samenwerken met 'Dune: Part Two'-collega aan deze film

De jonge ster kruipt in de huid van Bob Dylan en wil Elvis wel ontmoeten.

Timothée Chalamet en Austin Butler zijn op dit moment te zien in Dune: Part Two als Paul Atreides en Feyd Rautha Harkonnen. Hierin nemen de twee acteurs het tegen elkaar op, maar toch is hun dit goed bevallen. Ze willen nu namelijk opnieuw samenwerken.

Chalamet is al enkele jaren een behoorlijk grote naam in Hollywood, maar dat is Butler eveneens. Zo wist hij voornamelijk hoge ogen te gooien in de Elvis-biopic, waarin hij in de huid kruipt van de legendarische zanger. Chalamet zal nu op zijn beurt een wereldberoemde muzikant gaan neerzetten.

Samenwerken
Chalamet heeft namelijk getekend voor de Bob Dylan-biopic, genaamd A Complete Unknown. Als het aan de acteur ligt zorgt de studio er ook voor dat Butler in de film te zien is en dan zelfs als Elvis. Hier zegt Chalamet het volgende over.

"Ik zou het heel gaaf vinden als hij erin voorkomt. We zien Elvis heel even snel voorbij komen in de Johnny Cash-biopic 'Walk the Line'. Ik denk dat het heel cool zou zijn als we voor een soort 'musical cinematic universe' zouden gaan!"

Mogelijkheid?
Bob Dylan is altijd een enorme fan geweest van Elvis Presley. Er kan dus zeker wel iets op gevonden worden, maar de vraag blijft of dit ook daadwerkelijk zal gebeuren. Tijd zal het zeggen.



NieuwsFilm

meest populair