Kirsten Dunst wil voor deze reden opnieuw een superheldenfilm maken

Kirsten Dunst wil voor deze reden opnieuw een superheldenfilm maken

De actrice ziet het wel zitten om flink betaald te krijgen door Marvel of DC.

Kirsten Dunst is al decennialang een grote naam in Hollywood. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in o.a. Melancholia en Power of the Dog, maar ze is voornamelijk bekend van de Spider-Man-trilogie. Dunst ziet het wel zitten om terug te keren voor meer superheldenfilms.

Dunst speelde een belangrijke rol in de franchise van Sam Raimi. De actrice kroop namelijk in de huid van Mary Jane Watson, de vriendin van Tobey Maguire's Peter Parker. Laatstgenoemde keerde terug voor Spider-Man: No Way Home maar daar heeft Dunst ook wel interesse in.

Multiverse
Nu dat er in Marvel de Multiverse gaande is en personages uit het verleden of andere universums maar wat makkelijk kunnen terugkomen, zou Dunst dat ook wel graag doen. Toen zij hierover gevraagd werd was haar reactie als volgt.

"Ja, ik zie het wel zitten om opnieuw in een superheldenfilm te spelen. Je krijgt er flink voor betaald en als moeder van twee kan ik het wel gebruiken" grapt ze. Toch werd haar eerlijke antwoord door haar fans en filmfanaten op prijs gesteld.

Wel of niet?
Marvel werkt maar wat graag samen met grote namen, maar ook bij DC vinden er sinds de komst van James Gunn de nodige veranderingen plaats. Wie weet duikt Dunst in de toekomst wel weer eens opnieuw op in een superheldenfilm.



NieuwsFilm

meest populair