Cameron Diaz lijkt wederom een grote rol te scoren in veelbelovende 'Outcome'

Cameron Diaz lijkt wederom een grote rol te scoren in veelbelovende 'Outcome'

De actrice is bezig met een grote comeback en zal naast Keanu Reeves en Jonah Hill te zien zijn.

Cameron Diaz was eind jaren negentig en begin 2000 een grote naam in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in o.a. There's Something About Mary en Vanilla Sky. Toch liet ze de filmwereld achter zich, al maakt ze nu een comeback.

2014 was het laatste jaar dat we iets van Diaz vernamen als actrice. 10 jaar lang liet ze nauwelijks van zich horen, maar ze zal te zien zijn in de Netflix-film Back in Action naast Jamie Foxx. Nu lijkt ze opnieuw een grote rol te bemachtigen.

Outcome
Diaz wordt namelijk in verband gebracht met de film Outcome. Hier hebben al andere geliefde sterren voor getekend, zoals The Wolf of Wall Street-acteur Jonah Hill en Keanu Reeves, bekend van de keiharde John Wick-reeks.

Hill zal niet alleen een van de hoofdrollen op zich nemen maar neemt eveneens de regie voor zijn rekening. In de film kruipt Reeves in de huid van Reef, een Hollywood-ster met de nodige problemen.

'Pauze'
Hij heeft een tamelijk duister verleden dat hij achter zich probeert te laten, maar wanneer een oude clip opduikt lijkt het erop dat dit wel eens het eind zou kunnen betekenen van zijn carrière.


Wil je weten waarom Diaz een 10 jaar lange pauze heeft genomen? Daar verscheen al eerder een artikel over op FilmTotaal, dat hier terug is te lezen.

NieuwsFilm

meest populair