'Godzilla: Minus One'-regisseur komt volgende week al met een gaaf nieuw project

'Godzilla: Minus One'-regisseur komt volgende week al met een gaaf nieuw project

Godzilla Minus One maakt komende zondag kans op de Oscar voor Beste Visuele Effecten.

Godzilla is 'hot' op dit moment, en dat is niet in de minste plaats te danken aan het uiterst goed ontvangen Godzilla Minus One van Takashi Yamazaki eind 2023.

De film wordt nu al beschouwd als misschien wel de beste Godzilla-film ooit en maakt komende zondag zelfs kans op de Oscar voor Beste Visuele Effecten.

Fruitige kaiju
Yamazaki zit ondertussen niet stil. Volgende week, op 14 maart, verschijnt namelijk een korte kaiju-film die hij heeft gemaakt voor Ajinomoto. En de eerste promo hiervoor, die je hieronder ziet, is al behoorlijk indrukwekkend.

In de beelden zien we hoe een bladgroene kaiju over een enorm gebouw kruipt. We zien hoe het beest twee langwerpige ogen heeft en een platte bek. Maar als je 'm van dichterbij bekijkt zie je dat het monster van fruit en groenten is gemaakt!

Wat wordt zijn volgende film?
Minus One-fans zijn natuurlijk maar al te benieuwd naar het volgende project van Yamazaki, en deze korte film is een mooi zoethoudertje.



Yamazaki is overigens niet alleen de regisseur van Godzilla: Minus One. Hij hielp ook mee bij het maken van de VFX, en is daarom ook voor een Oscar genomineerd.

Oscarwaardig
De 96e Academy Awards vinden plaats op 10 maart, dus we gaan snel zien of Yamazaki en zijn team in de prijzen vallen.



Het is nog niet bekend waar en wanneer Godzilla: Minus One te streamen zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair