Captain America-acteur Chris Evans wijst zijn favoriete Marvel-film aan

Captain America-acteur Chris Evans wijst zijn favoriete Marvel-film aan

Volgens de acteur krijgen comic book-films niet de waardering die ze verdienen.

Captain America-acteur Chris Evans vindt dat Comic Book-films ondergewaardeerd worden, dat zei hij onlangs bij Emerald City Comic Con. Ook wijst de acteur Captain America: The Winter Soldier aan als zijn favoriete Marvel-film.

"Comic Book-films krijgen niet altijd de waardering die ze verdienen", vertelt Evans het publiek tijdens de stripboekconventie. "Het zijn gigantische films waar heel veel mensen een vinger in de pap hebben. Het is duidelijk: Deze films zijn niet makkelijk om te maken, als dat wel zo was waren er meer goede comic book-films."

Winter Soldier
"Ik wil niemand zwart maken, ik heb zelf ook een aantal films gemaakt die niet heel goed waren. Films maken is moeilijk en veel mensen die wat te zeggen hebben, maken het niet makkelijker. Ik denk dat er een aantal films zijn in het MCU die echt fenomenaal zijn, en die verdienen meer lof."

Evans noemt Captain America: The Winter soldier zijn favoriete MCU-film waar hij aan gewerkt heeft. Het was de derde keer dat Evans de superheld mocht spelen, na Captain America: The First Avenger en The Avengers.

"We speelden om te winnen"
"Het is mijn favoriete Marvel-film," vertelt de acteur. "Niet alleen omdat de film super is, maar vooral om de ervaring. Tijdens de eerste film was iedereen heel nerveus, we speelden om niet te verliezen. Maar voor de Winter Soldier speelden we om te winnen. We namen meer risico's en het personage is interessanter. Het was een van de beste ervaringen van mijn tijd bij Marvel."



Evans speelde de superheld voor het laatst in Avengers: Endgame in 2019. De acteur is niet van plan terug te keren naar de rol die hem wereldberoemd maakte. "Hoeveel ik ook van het personage en de verhalen houd, het voelt niet goed om terug te keren."

Volgend jaar verschijnt een nieuwe Captain America-film met Anthony Mackie in de hoofdrol. Captain America: Brave New World verschijnt in februari 2025. Je kan alle MCU-films bekijken op Disney+

NieuwsFilm

meest populair