Een vervolg op 'Barbie'? Regisseuse geeft visie die niet iedereen leuk zal vinden

Een vervolg op 'Barbie'? Regisseuse geeft visie die niet iedereen leuk zal vinden

Greta Gerwig zegt niets uit te sluiten, maar Margot Robbie daarentegen wel...

Hoofdrolspeelster Margot Robbie was er begin dit jaar heel stellig over, een vervolg op haar miljardenhit Barbie. Alles was gezegd en gedaan, dus maken om het maken (lees: geld) hoefde van haar niet.

Maar regisseuse Greta Gerwig heeft een iets andere mening. Tijdens de 'Women of the Year'-presentatie sprak zij over een potentiële sequel.

Op zoek naar onderstromen
Tegenover Variety: "Als ik de onderstroom vind, dan pakken we die en als ik geen onderstroom vind, is er niets meer. Het is wel iets dat ik zo graag maakte. Ik hield zoveel van de wereld die we hebben opgebouwd en van de cast, dus om weer bij die groep mensen te zijn is erg spannend".

"Mijn streven is 'Wat is het verhaal achter dit verhaal'? En ik denk dat het bij 'Barbie' was dat ik vroeger altijd naar Toys "R" Us ging en naar Barbies keek en van hun haar hield. Ik merk dat zoiets het generatieverhaal is".

Makkelijker gezegd dan gedaan
Een uitspraak die enigszins lijkt te versterken dat Gerwig, Robbie en Ryan Gosling niet gauw te porren zijn om zich weer aan te melden. Toch zal Warner Bros. echter zeer gemotiveerd zijn om een verhaal te vinden dat aanleiding geeft tot het snelle produceren van een tweede inzending.



NieuwsFilm

meest populair