Anne Hathaway is terug met 'The Idea of You': binnenkort al te streamen

Anne Hathaway is terug met 'The Idea of You': binnenkort al te streamen

De actrice in een nieuwe romantische komedie over een relatie met een wereldberoemde popster.

Anne Hathaway heeft al de nodige blockbusters gemaakt zoals o.a. Miserables en The Dark Knight Rises, maar ook 'romcoms' als Love & Other Drugs en The Devil Wears Prada. Haar nieuwste film hoort in de laatste categorie.

Het gaat hier om een verfilming van het geliefde boek The Idea of You. In de film kruipt de met een Oscar bekroonde actrice in de huid van Solene. Zij loopt onverwachts tegen Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) aan, een lid van de bekendste boy band ter wereld.

Liefde
De twee worden langzaam maar zeker verliefd op elkaar en krijgen een relatie, maar heel erg makkelijk is dit niet. Solene is 40 jaar oud en Hayes pas 24, maar dat is niet het grootste probleem.

Hayes is wereldberoemd en wordt 24/7 in de gaten gehouden, iets waar Solene zal mee moeten weten te leven als ze bij Hayes wil blijven. Haar leven komt op zijn kop te staan vanwege alle berichten en roddels die de ronde doen. Zullen de twee hiermee weten om te kunnen gaan?

Trailer
The Idea of You, de nieuwste film van regisseur Michael Showalter (bekend van The Big Sick) zal in mei te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair