Eerste recensies 'Kung Fu Panda 4': opnieuw een dikke aanrader?

Eerste recensies 'Kung Fu Panda 4': opnieuw een dikke aanrader?

Goede cijfers en de moeite waard, maar misschien toch wel de minste van de vier.

Op dit moment draait alweer de vierde Kung Fu Panda-film in de bioscoop. De eerste recensies zijn nu dan ook op het internet te vinden. Hebben we hier opnieuw te maken met een topper of is het toch minder dan zijn voorgangers?

Als we enkel en alleen even kijken naar het Rotten Tomatoes-cijfer van Kung Fu Panda 4, scoort deze vooralsnog een nette 74%. Dit is wel minder dan de 87% van Kung Fu Panda 3, die eveneens werd gemaakt door regisseur Mike Mitchell.

Eerste twee
Het eerste deel, dat in 2008 verscheen, staat ook op 87%. Kung Fu Panda 2, dat drie jaar later verscheen, kwam uit op een 81%. Als we het zo zien lijkt het vierde deel dan ook 'het minste' deel te zijn van de franchise.

Op dit moment heeft Kung Fu Panda 4 35 'fresh'-recensies en 12 'rotten'. Zo wordt de film weer aangeraden voor de mooie kleurrijke beelden, het overtuigende stemwerk en de fluide visuele effecten.

Kritiek
Er zijn echter ook enkele filmcritici die zeggen dat de reeks iets te lang doorgaat en het vierde deel tamelijk overbodig is. Op IMDb scoort de animatie-blockbuster op dit moment ook een prima 7,1. Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder dan nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair