Disney+ onthult eindelijk de eerste beelden uit 'Descendants: The Rise of Red'

Disney+ onthult eindelijk de eerste beelden uit 'Descendants: The Rise of Red'

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe hoofdstuk dat over enkele maanden uitgebracht wordt?

Disney brengt elk jaar de nodige films en series uit op hun streamingdienst Disney+. Een van de grootste aankomende projecten is zonder enige twijfel Descendants: The Rise of Red. Hier is nu een trailer van verschenen.

Deze fantasiefilm, die in de zomer te zien zal zijn, wordt geregisseerd door Jennifer Phang, o.a. bekend van Half-Life en Advantageous. Dit wordt alweer de vierde film in de Descendants-franchise en is een spin-off van de vorige drie films.

Wat te verwachten
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Kylia Cantrall en Malia Baker. Zij zullen te zien zijn als Red, de dochter van de Hartenkoningin uit Alice in Wonderland, en Choe Charming, de dochter van Assepoester en Prince Charming uit het bekende sprookje.

Red en Chloe bundelen hun krachten samen. Zij komen erachter dat ze het zakhorloge van het Witte Konijn (eveneens van Alice in Wonderland) kunnen gebruiken om te tijdreizen. Dit doen ze om de staatsgreep in Auradon, die catastrofale gevolgen zal hebben, te voorkomen.

Teaser trailer
Nu is dus de eerste teaser trailer opgedoken. Deze geeft nog niet zo heel veel weg, maar wel krijgen we nu een eerste indruk van wat we kunnen verwachten. Bekijk de beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair