'Inside Out 2' oftewel 'Binnenstebuiten 2' krijgt prachtige en hilarische nieuwe trailer

'Inside Out 2' oftewel 'Binnenstebuiten 2' krijgt prachtige en hilarische nieuwe trailer

Als dit even goed is als het origineel zitten we zeker weer goed!

Pixar heeft al heel wat pareltjes geleverd, maar een van de beste films van de afgelopen 10 jaar was Inside Out. Niet zo heel gek dus, dat er ook een Inside Out 2 aankomt. Nu worden we getrakteerd op de eerste officiële trailer.

Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust keren allen terug. Zij hebben de controle over de emoties van tiener Riley en het verloopt allemaal perfect, totdat er nieuwe emoties opduiken die roet in het eten gooien.

Anders
Zo krijgt het bekende team te maken met Anxiety, Envy, Ennui en Embarassement. Hoewel Joy en haar team met deze nieuwe emoties proberen samen te werken, verloopt dit allesbehalve soepel, waardoor Joy besluit de nieuwkomers niet veel ruimte te geven.

Anxiety neemt vervolgens het heft in eigen handen en dumpt Joy en haar vrienden. Zij moeten snel een manier vinden om terug te komen, voordat het allemaal verkeerd afloopt voor Riley.

Trailer
De kleurrijke trailer, waarin we de stemmen horen van o.a. Maya Hawke als Anxiety en Amy Poehler als Joy, ziet er net zoals zijn voorganger weer erg mooi uit. Inside Out 2 verschijnt in de zomer van 2024 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair