Marvel-acteur Frank Grillo heeft genoeg van actieheldstatus: "Laat me eens iets anders doen"

Marvel-acteur Frank Grillo heeft genoeg van actieheldstatus: "Laat me eens iets anders doen"

De acteur wil wel eens iets anders proberen maar krijgt maar zelden de kans.

Frank Grillo speelde een lange tijd een belangrijke rol in Marvel, maar krijgt niet zo veel sterke en goede projecten aangeboden als zijn MCU-collega's. Tijdens een recent interview heeft de acteur het hierover.

Grillo, te zien in diverse Marvel-blockbusters als Brock Rumlow/Crossbones, gaat ook wel vaker voor 'independent films'. Helaas krijgt hij bijna elke keer weer soortgelijke scripts en rollen aangeboden, iets waar hij nu wel enigszins genoeg van heeft.

Reactie
Zo begint Grillo: "In 'Lamborghini' kan ik eens een iets oudere Italiaan spelen en ik vind dat geweldig. Ik ben nu ook gevraagd voor een film die gebaseerd is op een prachtige boek. Het is eens iets anders en dat vind ik super tof".

"Normaalgesproken word ik voor rollen gevraagd die met mijn vuisten of actie te maken hebben. Dat is leuk, maar het wordt wel repetitief. Ik wil graag iets nieuws uitproberen en sta daar ook voor open, maar zulke projecten komen voor mij maar zelden langs..."

Vergelijking
Grillo vervolgt: "Kijk eens naar Mark Ruffalo. Hij krijgt allerlei interessante projecten aangereikt en ik soms ook, maar ik moet hier echt naar op zoek gaan. Ik moet de pareltjes uitzoeken tussen de scripts die mij opgestuurd worden".


"Ik word helaas bijna altijd gevraagd om de 'tough guy' te spelen, maar dat ben ik niet. Ja, ik ben een fan van vechtsport, maar ik ben geen actieheld. Ik heb al zoveel producenten horen zeggen dat ik daar perfect voor ben en helaas kan ik dat imago maar lastig van me afschudden..."

NieuwsFilm

meest populair