Pierce Brosnan is al een leven lang bevriend met een James Bond-girl: Ze acteerden niet samen

Pierce Brosnan is al een leven lang bevriend met een James Bond-girl: Ze acteerden niet samen

Pierce Brosnan ontvangt speciale filmprijs en viert vriendschap met Jane Seymour, bekend van James Bond.

Pierce Brosnan werd recent in het zonnetje gezet met een speciale filmprijs bij de Oscar Wilde Awards. De 70-jarige ster uit Black Adam en Mammia Mia kreeg een speciale filmprijs voor zijn filmcarrière.

Hij is misschien wel het meest bekend als de 007-geheim agent James Bond uit Tomorrow Never Dies. Op die avond was ook Jane Seymour aanwezig om het succes van Pierce te vieren. Dat was niet alleen omdat zij vroeger ook een James Bond-girl was. De nu 73-jarige actrice zit met Roger Moore in Live and Let Die.

Doen veel samen
Jane Seymour zei hier tegen People: "Ik kan me niet herinneren wanneer ik hem voor het eerst zag. Voor mijn gevoel ken ik hem altijd al. Ik ken hem nog van toen zijn eerste vrouw nog leefde."

Ze lichtte toe: "We zijn buren. We wonen in Malibu. Onze kinderen zaten op dezelfde school. We schilderen allebei en ik ga naar zijn exposities. We hopen dat we eens een keer kunnen samenwerken aan een film."

Vriendschap van waarde
Ze vertelde ook waarom ze hun vriendschap zo waardeert. Ze zei: "We hebben goede gesprekken over het leven en de kinderen. Hij is een goede kerel, grappig en getalenteerd."



Pierce Brosnan acteert al meer dan 45 jaar. In de YouTube-video van GQ vertelt hij meer over zijn films.

NieuwsFilm

meest populair