Geliefd Marvel-personage definitief niet in 'Captain America: Brave New World'

Geliefd Marvel-personage definitief niet in 'Captain America: Brave New World'

Er zal een relatief nieuwe relatie tussen superheld en sidekick verkend worden...

De Captain America van Steve Rogers (Chris Evans) kon in het Marvel Cinematic Universe altijd rekenen op zijn vaste "rechterhand" Bucky Barnes (Sebastian Stan), beter bekend als de Winter Soldier.

Inmiddels heeft Rogers het beroemde schild overgedragen aan voormalig Falcon Sam Wilson (Anthony Mackie) die in de Disney+ serie Falcon and the Winter Soldier nog steeds trouw gesteund werd door Barnes.

New Kid on the Block
Nu is via ScreenRant bekend geworden dat Bucky in het aankomende Captain America: Brave New World plaats gaat maken voor de nieuwe Falcon, namelijk luchtmachtluitenant Joaquin Torres (Danny Ramirez).

Torres is geïntroduceerd als een vriend van Sam. Er werd aangetoond dat ze een goede werkrelatie hadden. Hoewel hij slechts een ondersteunend aandeel had, staat zijn grotere rol in de toekomst bij deze dus al vast.

Geen definitief afscheid
Liefhebbers van Bucky's Winter Soldier hoeven echter ook niet te treuren, want zijn focus verschuift naar een ander werkgebied en hij maakt gewoon weer zijn opwachting in het Marvel-project Thunderbolts.



NieuwsFilm

meest populair