Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito bezorgen samen een van de leukste Oscarmomenten

Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito bezorgen samen een van de leukste Oscarmomenten

De twee Batman-schurken halen uit naar 'The Caped Crusader' voor de uitreiking.

De Oscaruitreikingen zorgen elk jaar weer voor de nodige grappige en leuke momenten. Ryan Gosling wist de show te stelen met zijn 'I'm Just Ken'-optreden, maar in enkele minuutjes tijd wisten Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito ook iedereen aan het lachen te krijgen.

De twee acteurs mochten samen de Oscar uitreiken voor Best Visual Effects, die naar Godzilla Minus One ging. Dit is een uitzonderlijke prestatie van de Japanse film, die het opnam tegen Hollywood blockbusters als o.a. Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Moment
Voordat het felbegeerde gouden beeldje uitgereikt werd, hebben Schwarzenegger en DeVito een gesprek over dat ze iets met elkaar in gemeen hebben. Zij waren namelijk allebei te zien als Batman-schurken.

DeVito kroop in de huid van de Penguin in Batman Returns terwijl Schwarzenegger weer Mr. Freeze neerzette in Batman & Robin. Beide schurken werden uitgeschakeld door Batman en laat nu net Michael Keaton in de zaal zitten.

Grappig
Nu, vele jaren later, zetten de twee 'slechteriken' Keaton even voor schut. Zo hebben de twee acteurs het over hoe Batman een 'son of a b*tch' is. Vervolgens wijzen de twee Keaton aan, die het spelletje heel leuk meespeelt. Bekijk het grappige moment hier terug.



NieuwsFilm

meest populair