Ryan Gosling houdt woord: Zijn optreden bij de Oscars is nu al een onvergetelijk moment

Ryan Gosling houdt woord: Zijn optreden bij de Oscars is nu al een onvergetelijk moment

Ryan Gosling treedt op tijdens de Oscars in een opvallend roze pak, deelt aandacht met cast en band.

Ryan Gosling heeft flair, dat is een ding dat duidelijk is. De ster was genomineerd met een Oscar voor zijn liedje 'I'm Just Ken'. Eén van de Oscar-regels is dat dat liedje dan opgevoerd mag worden.

Ryan zong daarop het liedje niet alleen, maar deelde de aandacht gul met de cast van Barbie, de dansers en de band. Hij vergat zelfs de cameraman niet. Zo komen onder meer muzikanten Mark Ronson en Slash duidelijk in beeld, evenals Margot Robbie, Greta Gerwig en Simu Liu.

De hype person
Ryan treedt - zoals hij vooraf beloofde - op als de 'hype person', degene die klapt voor anderen. In de onderstaande YouTube-video van Deadline is te zien dat naast de dansers ook collega-sterren uit de extreem succesvolle film te zien zijn, evenals andere Hollywood-sterren.

Op social media en hier in het artikel van People wordt bovendien zijn opvoering in het extreem roze pak weggezet als eerbetoon aan Marilyn Monroe met het liedje 'Gentlemen Prefer Blondes'. Opnieuw een 'easter egg', een verwijzing, naar Barbie.

De gunfactor
De opvoering evenals zijn overduidelijk lachende zangstem en joviale 'boks' naar haast elke man op het podium maakt de Oscar-avond van 2024 onvergetelijk. En daar gaat het om. Ryan is niet voor niets opnieuw een hype op internet: Hij snapt die gunfactor.



De YouTube-video is ook te openen door hier op de link te klikken.

NieuwsFilm

meest populair