Gruwelijke nieuwe trailer voor 'The First Omen'

Gruwelijke nieuwe trailer voor 'The First Omen'

De prequelfilm op The Omen verschijnt volgende maand al in de bioscoop.

Er is een nieuwe trailer uit voor The First Omen, de prequelfilm op de Omen-franchise. En deze trailer is bijzonder eng te noemen.

De film wordt geregisseerd door Arkasha Stevenson naar een script van Stevenson, Tim Smith en Keith Thomas. The First Omen is de zesde film in de franchise en de eerste sinds 2006.

Synopsis en cast
Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

De film werd opgenomen in Rome en speelt zich af in de jaren zeventig. Daarmee is het een directe prequel op de eerste film in de franchise, The Omen uit 1976. Die film was één van de meest succesvolle producties in zijn jaar.

Cast
De hoofdrol wordt vertolkt door Nell Tiger Free. Verder zijn er in de film rollen weggelegd voor Bill Nighy, Ralph Ineson, Sonia Braga, Tawfeek Barhom en meer. The First Omen komt op 11 april naar de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair