Keiharde bioscoopfilm 'Monkey Man' belooft een waar 'John Wick'-spektakel te worden

Keiharde bioscoopfilm 'Monkey Man' belooft een waar 'John Wick'-spektakel te worden

Dev Patel gaat helemaal los in de keuken en maar korte metten met alles en iedereen.

Het is niet zeker of Keanu Reeves terugkeert voor meer John Wick-avonturen, maar deze franchise is zo succesvol dat er de nodige soortgelijke films worden gemaakt. Als je hebt genoten van de avonturen van 'Baba Yaga', moet je Monkey Man ook zeker op je 'te kijken'-lijstje zetten!

In Monkey Man is Dev Patel, o.a. bekend van Slumdog Millionaire en Lion, te zien als Kid. Laatstgenoemde leidt een armoedig bestaan en brengt bijna al zijn tijd door in een ondergrondse vechtclub, in de hoop wat te kunnen verdienen.

Plan
Kid is echter niet van plan dit zijn hele leven te doen. Na jaren van onderdrukte woede ontdekt de vechtersbaas een manier om het territorium van de sinistere elite van de stad te infiltreren.

Kid ziet dit als zijn manier om eindelijk wraak te kunnen nemen met de mannen die alles van hem hebben afgenomen.

Clip
Patel, die met Monkey Man ook zijn regiedebuut maakt, tekende al enkele jaren geleden voor de rol. Sindsdien heeft hij hard getraind om Kid goed neer te kunnen zetten en eerlijk is eerlijk, de onderstaande clip ziet er veelbelovend uit!


Heel erg lang hoeven we niet meer op de film te wachten, aangezien deze vanaf volgende maand al in de bioscopen te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair