Pamela Anderson verandert in een bleekneusje en is daar trots op

Pamela Anderson verandert in een bleekneusje en is daar trots op

Pamela Anderson verandert van glamoureuze look naar natuurlijke uitstraling, met lof en een nieuwe documentaire.

Pamela Anderson is van plastisch chirurgie, botox en haarstukjes naar de andere kant doorgeslagen. Ze omarmt tegenwoordig een make-uploze look en draagt graag vrolijke, comfortabele gebloemde jurken.

In haar ingesloten Instagram-bericht is te zien hoe zij bij de Vanity Fair Oscar party verscheen. Ze ziet er nu eerder uit als een bleekneusje in plaats van die extraverte meid. Dat is dus even wennen, die nieuwe look van het nu 56-jarige Playboy-model en actrice uit Baywatch en Barb Wire. Het regent complimenten bij haar foto's, waarbij eentje meteen opvalt. Die kijker tikt: "Je maakt me blij een mens te zijn."

Ik ben oké
En dat is precies wat Pamela Anderson beoogde na jaren overdreven perfect gestileerd in ongelooflijk strakke en sexy jurkjes rond te hebben gelopen. Ze gebruikt geen styling team meer en zei al eerder dat ze dit doet voor alle meisjes.

Vorige week zei ze hier tegen CR Fashion Book: "Ik denk dat social media en de fantasie rond film en mode een vorm van ontsnapping is. Maar de normale dagelijkse gang van zaken ... Ik denk dat het oké is dat ik gewoon mezelf ben."

Geen slachtoffer
Het is een renaissance die in gang werd gebracht door haar nieuwe documentaire Pamela, a Love Story. Ze vindt zich geen slachtoffer van de media of van mensen die haar imago vormden. Ze was er immers zelf bij en verandert dat nu ook naar een ander imago. Ook al gaat dat tegen de wensen van haar kinderen en agenten in die haar graag wel gestyled door een glam team hadden willen zien.



NieuwsFilm

meest populair