'Barbie'-regisseur Greta Gerwig: "Ik wil Barbie 2 maken"

'Barbie'-regisseur Greta Gerwig: "Ik wil Barbie 2 maken"

Eerder had Gerwig geen zin in een Barbie-vervolg, maar ze is er nu een stuk positiever over.

Barbie is de succesvolste en een van de best beoordeelde films van 2023. Afgelopen weekend won de Margot Robbie-film nog een Oscar voor beste liedje. Er wordt dan ook al lang gespeculeerd over een vervolg, maar regisseur Greta Gerwig leek er tot nu toe weinig zin in te hebben.

Het lijkt er nu op dat Gerwig zich bedacht heeft. Tijdens een Oscar-afterparty vertelde de regisseur tegen Deadline dat ze geen weerstand meer heeft tegen een Barbie-vervolg.

Het gaat nog wel even duren
"Ik had eerst niet veel zin in een vervolg, maar ik voel me er nu een stuk positiever over. Ik wil Barbie 2 maken," vertelt de regisseur.

Een officiële aankondiging voor een vervolg is er nog niet. Mocht Gerwig inderdaad Barbie 2 gaan regisseren dan zal het waarschijnlijk nog wel even gaan duren voor we de film te zien krijgen. De regisseur is op dit moment bezig met een reboot van Chronicles of Narnia voor Netflix.

Margot Robbie is ook nog niet overtuigd
Gerwig zal 2 films, gebaseerd op de fantasy-boeken van C.S Lewis, gaan regisseren voor Netflix. De opnames van het eerste deel moeten later dit jaar van start gaan.



Ook Barbie-ster Margot Robbie moet nog overtuigd worden om een vervolg te maken. De actrice liet eerder weten geen reden te zien om nog een Barbie-film te maken. Al met al lijkt er dus op dat we nog heel lang moeten wachten op Barbie 2.

NieuwsFilm

meest populair