Eindelijk duidelijkheid voor 'Salem's Lot': Komt nog dit jaar direct uit op streaming

Eindelijk duidelijkheid voor 'Salem's Lot': Komt nog dit jaar direct uit op streaming

Nadat meerdere mensen hun zorgen uitten op X, is daar nu de geruststelling...

Auteur Stephen King vroeg zich de afgelopen maand al af waar de hervertelling van Salem's Lot, een project van Warner Bros. Studios, in vredesnaam gebleven was. Hier is eindelijk het antwoord.

De nieuwste versie van zijn roman komt ergens dit jaar uit. Op streaming. Max om precies te zijn. Op welke datum is echter nog niet bekend. Tevens blijft het wachten op iets van eerste beelden of een korte trailer.

Nog nooit een speelfilm
De film werd voor het eerst aangekondigd in 2019 en al in 2021 volledig opgenomen. Tot nu toe was Salem's Lot alleen twee keer als serie verfilmd voor het kleine scherm, in 1979 (de meest bekende) en nogmaals in 2004.

Gary Dauberman regisseert het verhaal over schrijver Ben Mears die terugkeert naar Jerusalem's Lot voor inspiratie. Eenmaal aangekomen, ontdekt hij dat zijn thuisstad wordt bedreigd door een vampier.

Beter dan niks
Het is in ieder geval een beter bericht dan voor het geplaagde Coyote VS. Acme dat naar alle waarschijnlijkheid nooit het levenslicht gaat zien en naast het geannuleerde slachtoffer Batgirl in de donkere kluis belandt.



NieuwsFilm

meest populair