Chris Evans wil niet terugkeren als Captain America, maar wel als Johnny Storm

Chris Evans wil niet terugkeren als Captain America, maar wel als Johnny Storm

Het Marvel Cinematic Universe blijft aanlokkelijk en dit zou om één reden makkelijker te verkopen zijn...

Hoewel het hernemen van de rol van Captain America niet aan de orde is voor Chris Evans, heeft de MCU-veteraan gesuggereerd dat hij zou kunnen terugkeren als Johnny Storm a.k.a. The Human Torch.

Hij speelde in de bewerking Fantastic Four (2005) die overwegend negatief werd onthaald, maar genoeg centjes opbracht voor het vervolg Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) dat het nog belabberder deed.

Geruchten over en weer
De vertolking van Evans bleek echter populair en met het huidige gebruik van het Multiversum en het laten terugkeren van oude acteurs als hun personages in nieuwe bewerkingen, waarom zou dat dan niet kunnen met bijvoorbeeld hemzelf, Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Michael Chiklis?

Evans staat er in ieder geval voor open, liet hij doorschemeren in een interview met MTV News en het lijkt erop dat hij eerder een voorkeur heeft voor Johnny Storm dan te rotzooien met het einde van Steve Rogers.

Waar en wanneer?
Joseph Quinn zal officieel als het personage debuteren in de aanstaande Fantastic Four-reboot, maar de kans bestaat dat Evans juist gaat opduiken in Avengers: Secret Wars of misschien wel in Deadpool & Wolverine.



NieuwsFilm

meest populair