Sydney Sweeney laat zich uit over haar gigantische 'Madame Web'-flop

Sydney Sweeney laat zich uit over haar gigantische 'Madame Web'-flop

Geen al te beste film, maar ze doet er niet kinderachtig over zoals Dakota Johnson.

Marvel maakt de laatste paar jaar films rondom Spider-Man, terwijl Sony zich besloot te focussen op spin-offs rondom andere bekende personages, zoals Venom en Morbius. Helaas pakt dit niet altijd even goed uit.

Alleen de Venom-films met Tom Hardy werden tamelijk goed onthaald. Hier komt dan ook nog een derde en laatste film van. Morbius met Jared Leto was echter een flop, net zoals de nieuwe Madame Web.

Ontvangst
In deze blockbuster is de hoofdrol weggelegd voor Fifty Shades of Grey-ster Dakota Johnson, die de film nu al zelf met de grond gelijk maakt. Dit wordt haar door Sony niet bepaald in dank afgenomen. Sydney Sweeney is echter iets milder over Madame Web.

Sweeney, die de laatste jaren behoorlijk is doorgebroken in Hollywood, is namelijk ook in de blockbuster te zien. Heel erg veel heeft ze er echter niet over te zeggen. Toen ze ernaar werd gevraagd was haar reactie als volgt: "Ik was gecast voor een rol, dus ik deed gewoon mijn werk, wat er ook ging gebeuren".

Cijfers
Op IMDb scoort de flop op dit moment een 3,7 en op Rotten Tomatoes maar een 12%. Ook de box-office was allesbehalve overtuigend. Zo te zien neemt Sweeney dus ook afstand van de flater, al doet ze dit wel iets tactischer dan Johnson.



NieuwsFilm

meest populair