Veel onvrede over de Marvel-film 'Madame Web': vooral actrice Dakota Johnson moet het ontgelden

Veel onvrede over de Marvel-film 'Madame Web': vooral actrice Dakota Johnson moet het ontgelden

De hoofdrolspeler maakt een maand na de release de film al met de grond gelijk.

De superhelden-carrière van Dakota Johnson lijkt als een kaars uit te gaan. De actrice speelde de hoofdrol in de recente Madame Web, maar deze flopte behoorlijk. Sindsdien heeft Johnson al de meerdere keren uitgehaald naar de blockbuster, maar dit wordt niet op prijs gesteld.

Madame Web, een product van Sony Pictures maar alsnog een Marvel-film, scoort overal behoorlijk teleurstellende punten. Zo staat deze momenteel op een 3,7 op IMDb en zelfs maar op 12% op Rotten Tomatoes.

Teleurstelling
De box-office viel ook gigantisch tegen. De blockbuster kostte namelijk 80 miljoen dollar om te maken maar bracht maar net iets meer dan 93 miljoen dollar op, waardoor er dus gigantisch verlies wordt geleden.

Hoewel Johnson enige tijd heeft geprobeerd de film in het zonnetje te zetten, zijn bepaalde reacties van de hoofdrolspeler bij Sony in het verkeerde keelgat geschoten. Ze zijn bij de studio dan blijkbaar ook allesbehalve tevreden dat Johnson al meerdere keren naar de film heeft uitgehaald.

Reactie
Zo zegt een insider: "De nodige mensen bij Sony twijfelen aan haar sterrenkracht. Ook wordt niet echt gewaardeerd hoe zij met deze situatie omgaat, iets dat haar waarschijnlijk nog lang zal achtervolgen".


"Dakota levert nu voortdurend kritiek op 'Madame Web'. Zij neemt zelf geen enkele verantwoordelijkheid voor de tegenvallende resultaten. Haar opmerkingen bezorgen haar een slechte uitstraling".

NieuwsFilm

meest populair