Na Chris Pratt een andere Marvel-ster hét nieuwe gezicht van 'Jurassic World'?

Na Chris Pratt een andere Marvel-ster hét nieuwe gezicht van 'Jurassic World'?

De eerste stukjes info over het volgende hoofdstuk druppelen binnen...

Jurassic World: Dominion sloot de vorige vervolgtrilogie af met een universum waarin mensen en dinosaurussen op aarde naast elkaar leefden. En gelukkig zijn er geen graanslurpende sprinkhanen meer.

Maar er komt nóg een vervolgtrilogie aan, waarvoor oorspronkelijk schrijver David Koepp (Jurassic Park en The Lost World) terugkeert. Van de oorspronkelijke castleden keert er echter niemand meer terug.

Leading Lady
Marvel-ster Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) leidde de vorige drie delen en 'The Insneider' heeft nu een gerucht onthuld dat zijn MCU-collega Scarlett Johansson in beeld is om hem op te gaan volgen.

Plotdetails moeten nog worden aangekondigd en aangezien de opnames deze zomer van start moeten gaan onder leiding van Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla, The Creator), zullen we ongetwijfeld snel duidelijkheid krijgen.

Geheim project
Johansson bevindt zich momenteel aan het eind van haar run als Black Widow, hoewel ze blijkbaar nog steeds gehecht is aan een nieuwe titel met kopman Kevin Feige, dat geen verband houdt met haar oude personage.



NieuwsFilm

meest populair