Alweer de derde 'Sonic'-film: de opnames zitten erop en dit is wanneer de film verschijnt

Alweer de derde 'Sonic'-film: de opnames zitten erop en dit is wanneer de film verschijnt

Acteur James Marsden laat zich over de blockbuster en collega Jim Carrey uit.

De eerste twee Sonic-films werden sterk onthaald, dus het is niet zo heel erg gek dat een derde deel al snel werd aangekondigd. Er is nu goed nieuws, want de opnames zitten erop, waardoor we nu ook weten wanneer Sonic 3 te zien zal zijn.

Acteur James Marsden, die in de twee eerste delen te zien is als sheriff Tom Wachowski, en min of meer 'de menselijke vader' van het razendsnelle blauwe egeltje, onthulde dat de sequel klaar is met filmen.

Releasedatum
Zo zei Marsden: "Ja, we hebben zojuist de 'Sonic the Hedgehog 3' afgerond!" Studio Paramount Pictures heeft dit bevestigd en laat nu weten dat de derde film eind dit jaar nog te zien zal zijn, op 20 december om precies te zijn.

Marsden, eveneens bekend van de populaire serie Westworld, is enorm enthousiast over de film en voornamelijk over zijn nieuwe samenwerking met Jim Carrey, die terugkeert als de grote schurk en Sonics aartsvijand, Dr. Robotnik.

Reactie
"Ik ben trots op wat we al geleverd hebben" gaat Marsden verder. "Het is geweldig dat de twee eerste films zo goed onthaald werden door de fans, maar het is ook een fantastische ervaring. Het 'Sonic'-team is een heuse familie en iedereen is uiterst positief".


"Ik kijk zelf gigantisch op naar Jim. Hij inspireert iedereen wanneer hij op de set aanwezig is. Het is een genot om hem aan werk te zien zijn, maar hij geniet er zelf ook van, dus om hem plezier te zien hebben is nog beter".

NieuwsFilm

meest populair