Vreemde geruchten over 'Alien: Romulus': krijgen we dit te zien in de nieuwe 'Alien'?

Vreemde geruchten over 'Alien: Romulus': krijgen we dit te zien in de nieuwe 'Alien'?

De nieuwe Facehuggers lijken de grote monsters van het verhaal te worden.

Als je een beetje het filmnieuws volgt, is de kans tamelijk groot dat je van de nieuwe aanstaande Alien-film hebt gehoord, Alien: Romulus. Hier is echter nog maar weinig over bekend, al doet nu wel een gerucht de ronde over het verhaal van de blockbuster.

De nieuwe Alien-film is afkomstig van regisseur Fede Alavaraz en zal deze zomer, op 16 augustus om precies te zijn, in de bioscopen te zien zijn. Recentelijk werd een testvertoning gehouden in Californië en nu lijken enkele plotdetails 'gelekt' te zijn.

Verhaal
Naar verluidt volgt de film een groep schatzoekers. Zij verlaten hun thuisplaneet en komen een verlaten ruimteschip tegen, namelijk het Weyland-Yutani-onderzoeksstation, dat zij besluiten te plunderen.

Eenmaal aan boord komen ze erachter dat dit ruimtestation, genaamd Romulus, al honderden jaren is verlaten. Rain (actrice Cailee Spaeny), de kapitein van het team, gaat met haar team door Romulus, in de hoop iets van waarde te vinden.

Facehuggers
Helaas zijn ze niet alleen... Een van de grootste bedreigingen in de film zal worden gevormd door de iconische Facehuggers, die naar verluidt een 'update' hebben gehad. Zo zouden ze nu vlijmscherpe haken hebben zitten op hun poten, om zich beter vast te kunnen klampen op hun prooi.


Het schijnt dan ook dat de scènes met de Facehuggers veel grafischer en gruwelijker zullen zijn dan ooit tevoren. Ook schijnt er behoorlijk veel bloederige scènes en geweld in de blockbuster te zitten. Of dit allemaal klopt is nog maar de vraag, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair