Milla Jovovich laat je naar adem snakken in 'Breathe'-trailer

Milla Jovovich laat je naar adem snakken in 'Breathe'-trailer

In postapocalyptische wereld vechten moeder en dochter om zuurstof terwijl ze geconfronteerd worden met gevaar.

De nieuwe trailer voor Breathe toont een duistere toekomst, waarin moeder en dochter vechten om het laatste beetje voorradige lucht. Wanneer ze bezoek krijgen van een aantal onbekende onderdakzoekenden (waaronder Milla Jovovich), loopt de boel gigantisch uit de hand.

In de postapocalyptische wereld worden Maya (Jennifer Hudson) en haar dochter Zora (Quvenzhané Wallis) gedwongen ondergronds te leven. Tijdens een van hun uitstapjes komen ze twee overlevenden tegen, die ze confronteren met een groter gevaar.

Intense actie
Naast de genoemde overlevenden komen moeder en dochter ook in contact met de personages van Sam Worthington (Avatar) en Raul Castillo (Knives Out) op hun uitstapje. De trailer voor Breathe laat zien dat de film een grimmige en intense actiefilm kan worden.

De film is een persoonlijk verhaal van regisseur Stefon Bristol dat draait op vertrouwen en overleven. De regisseur maakte eerder de kleinschalige komedie See You Yesterday.

Release binnenkort
De nieuwe sci-fi film waarin de overlevers afhankelijk zijn van ademmaskers komt op 2 mei naar Nederland. Bekijk hieronder de adembenemende trailer



NieuwsFilm

meest populair