Verandering op komst voor Batman-film 'The Brave and the Bold'?

Verandering op komst voor Batman-film 'The Brave and the Bold'?

Regisseur Andy Muschietti lijkt na The Flash nog niet zo zeker over zijn volgende project.

[i]The Brave and the Bold moet de poging van James Gunn en Peter Safran worden om Batman op een unieke wijze te introduceren in het nieuwe DC Universe.[/b]

Maar hoe staat het nu met deze geplande film? Er zijn tot nog toe maar weinig updates over gegeven, zeker door alle stakingen in Hollywood, maar dat weerhoudt natuurlijk niet dat er wordt gespeculeerd.

Van The Flash naar The Batman?
Nu is er via The Hollywood Reporter een klein detail over de status van de film naar buiten gekomen. En die gaat over Andy Muschietti, de regisseur van The Flash die momenteel aan het project is verbonden.

The Hollywood Reporter meldde gisteren dat Andy en zijn zus/productiepartner Barbara Muschietti een nieuw horrorlabel genaamd Nocturna starten bij Skydance.

Twijfelende Muschietti
Tussen dat nieuws wordt ook snel vermeld dat de Muschietti's een Batman-film getiteld The Brave and the Bold ontwikkelen, maar dat het duo nog niet officieel voor hun volgende film heeft gekozen.



Dit nieuwtje suggereert mogelijk een aantal dingen. Nu The Batman Part II is opgeschoven van 2025 naar 2026, zal The Brave and the Bold naar verwachting niet eerder dan in 2027 verschijnen.

Eerst Pennywise
Dit zou erop kunnen wijzen dat Muschietti eerst een andere film gaat maken, of dat er wellicht wordt gekozen voor een hele andere regisseur.



Muschietti werkt momenteel overigens eerst nog aan It-prequelserie Welcome to Derry.

NieuwsFilm

meest populair