Eerste foto's van Timothée Chalamet (Dune, Wonka) als Bob Dylan

Eerste foto's van Timothée Chalamet (Dune, Wonka) als Bob Dylan

De acteur zit niet stil en duikt nu weer in de huid van een muzieklegende.

Timothée Chalamet zit niet bepaald stil. Wonka was pas net goed en wel uit de bioscopen toen Dune: Part Two verscheen. Nu werkt de jonge acteur alweer aan zijn Bob Dylan-biopic, genaamd A Complete Unknown, waar de eerste setfoto's van zijn opgedoken.

Chalamet is pas 28 jaar oud, maar is nu al een van de grootste sterren in Hollywood. Nu gaat hij zich ook wagen aan de muzikale biopics, die de laatste jaren behoorlijk in zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan Bohemian Rhapsody, Rocketman en Elvis.

Bob Dylan
Gezien Chalamets leeftijd is het niet zo heel gek dat deze biopic zich voornamelijk zal focussen op de jonge jaren van de wereldberoemde zanger. Dylan brak door in het folk genre, maar dirigeerde zich hierna toch meer en meer op 'rock 'n' roll'.

In de film komt Dylan ook andere muzieklegendes tegen van de jaren zestig, zoals Joan Baez en Pete Seeger. Chalamet liet zelf recentelijk weten dat hij hoopt dat zijn Dune: Part Two-collega, Austin Butler, te zien zal zijn als Elvis.

Foto's
De eerste foto's van de film, die wordt gemaakt door Logan-regisseur James Mangold, zijn nu op Twitter te vinden. Interesse? Klik dan hier!


Buiten Chalamet zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Edward Norton, Elle Fanning, Nick Offerman, Monica Barbaro en PJ Byrne. Boyd Holbrook duikt ook in A Complete Unknown en dan wel als Johnny Cash.

NieuwsFilm

meest populair