Netflix verwijderalarm: deze topfilms zijn alleen nog deze maand te zien

Netflix verwijderalarm: deze topfilms zijn alleen nog deze maand te zien

Twee toppers uit de jaren negentig worden binnenkort van de streamingdienst gehaald.

Netflix is dé grote streamingdienst en dit willen ze blijven ook. De streaminggigant voegt dan ook elke maand weer de nodige films en series toe, maar om hier plaats voor te maken verdwijnt ook veel moois. De beste films die alleen nog deze maand online staan zetten we daarom hieronder nog even op een rijtje.

Het gaat deze maand voornamelijk op oudere films die verschenen in de jaren negentig maar wel nog steeds de moeite waard zijn. Mocht je nog wat vrije tijd hebben en op zoek zijn naar een goede film, dan zijn deze twee hieronder wel aanraders.

Last of the Mohicans
Daniel Day Lewis wordt gezien als een van de beste acteurs aller tijden. Hij heeft dan ook eigenlijk alleen maar pareltjes uitgebracht en The Last of the Mohicans is geen uitzondering op de regel. In de film kruipt hij in de huid van de pelsjager Hawkeye, die werd opgevoed door de Mohicans.


De film werd gemaakt door Michael Mann, eveneens bekend van Heat. The Last of the Mohicans scoort op IMDb een hele mooie 7,7 en op Rotten Tomatoes weer 88%. De film is beschikbaar tot 30 maart.

Hook
Ook Robin Williams heeft heel wat topfilms geleverd. Hook mag dan wel niet een van zijn beste films zijn, deze blijft toch nog steeds zeer vermakelijk. In deze film van niemand minder dan Steven Spielberg speelt Williams Peter Pan.


Op IMDb scoort de film een 6,8. Filmcritici geven Hook op Rotten Tomatoes echter maar een 29%, al vinden de 'gewone bioscoopgangers' deze heel wat beter. De audience score komt dan ook uit op een nette 76%. Hook is te zien op Netflix tot de laatste dag van de maand.

Meer
Geen interesse in deze twee? Probeer dan Sauvages, Audrey, Dolittle of Gemini Man. Deze films staan eveneens tot en met 31 maart op de streamingdienst, dus wacht hier niet meer te lang mee!

NieuwsFilm

meest populair