Video

The Mummy 3 teaser trailer

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 16.05.2008 om 17:23 in Video
Universal Pictures heeft de teaser trailer van The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor onder regie van Rob Cohen online geplaatst. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe foto's uit de film te bekijken. De release van dit derde deel uit The Mummy reeks staat gepland voor 31 Juli. De cast bestaat uit o.a Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Michelle Yeoh, Anthony Wong, Luke Ford en Isabella Leong.

Bekijk de trailer hier


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MenacE

Avatar

Haha als je hem probeert te bekijken in firefox geeft ie aan dat ie niet meer beschikbaar is. probeer je het daarna in internet explorer doet ie het wonderbaarlijk wel.

roberto

Avatar

Wel een heel vette trailer vind ik, begin stiekem erg naar deze prent uit te kijken!!!

oogsnoepje

Avatar

Hm, zou Rob Cohen er dan toch iets beters van hebben gemaakt dan Stephen Sommers? Het begint er op te lijken...

(Waarom ik iets tegen Stephen Sommers heb? Simpel, omdat die man wat minder hoge standaarden lijkt te hebben qua kwaliteit.. geen idee wat het precies is, maar al zijn films geven me op een of andere manier een onaangename jeuk)

Sandvink

Avatar

De films zijn allemaal leuk. Lekker overdreven met veel humor. Hopelijk wordt dit deel net zo.

ExCaL^

Avatar

Deze film lijkt alleen op een mix van allerlei soorten films, dat is het gevoel wat ik krijg bij het zien van de trailer! (drukke trailer) Maar de effecten zien er wel gaaf uit! Ik hoop ook dat ze de typische "Mummy" humor aanhouden...
Jaa dit is wel een film voor op het witte doek! :)

Yanggie

Avatar

WOW wat een gave trailer. Een teaser nog wel.
Lijkt me echt een ontzettende gave film. De rol van Jet Li is volgens mij echt op zijn lijf geschreven. Ben zeer benieuwd.
Wel gaaf dat stukje met die "pijlenregen". Zou zomaar van Hero kunnen komen ;)

nieuwslaatste nieuws