James Gunn legt uit waarom we nog steeds niet de nieuwe Superman-outfit gezien hebben

James Gunn legt uit waarom we nog steeds niet de nieuwe Superman-outfit gezien hebben

De regisseur zegt dat we nog even moeten wachten aangezien de film pas over een dik jaar te zien zal zijn.

Iedere filmfanaat weet nu wel dat Henry Cavill niet terugkeert als Superman maar vervangen werd door David Corenswet. In het begin was niet iedereen een fan van dit idee, maar nu wordt hier toch wel naar uitgekeken. We hebben echter nog geen foto gezien van het volledige superheldenkostuum, maar waarom eigenlijk niet?

James Gunn, voornamelijk bekend van The Guardians of the Galaxy-trilogie, werd aangesteld als de nieuwe grote baas bij DC. Sindsdien deelt hij de nodige kiekjes en filmpjes om de studio in het zonnetje te zetten, maar een foto van Supermans outfit ontbreekt nog.

Verklaring
Volgens de regisseur is dit niet meer dan logisch. Gunn reageert vaak kort maar krachtig op vragen van zijn fans en dat was nu niet anders. Zo vroeg iemand hem op Threads: "Dit is een marteling James. Waarom laat je niet de volledige Superman-outfit zien?"

De reactie van Gunn was als volgt: "Omdat de film nog niet binnen een jaar uitkomt". De regisseur is op dit moment druk bezig met de opnames. Als alles goed gaat zal de blockbuster te zien zijn in juli 2025.

Logo
Twee weken geleden deelde Gunn wel nog een eerste close-up van de S die op de borstkas van Superman pronkt. Ook liet de regisseur toen weten dat de titel van de film niet langer Superman: Legacy zou heten maar gewoon SUPERMAN.



NieuwsFilm

meest populair