Net gescheiden Kaya Scodelario durft zichzelf te zijn: "Mijn sproetjes zijn cool"

Net gescheiden Kaya Scodelario durft zichzelf te zijn: "Mijn sproetjes zijn cool"

Kaya Scodelario deelt haar no-make-up skincare routine en handige tips in Vogue's YouTube-video.

Kaya Scodelario schittert in de nieuwe Netflix-serie The Gentlemen. De 32-jarige Britse actrice raakte als tiener al bekend door de serie Skins en speelde ook in films als Moon, Maze Runner, Pirates of the Caribbean en Resident Evil.

Speciaal voor Vogue maakte Kaya een YouTube-video waarin ze zonder make-up te zien is. De ster laat zien hoe ze haar huid verzorgt. Het is opvallend hoe knap en fris ze oogt. Ook geeft ze handige tips.

Sproetjes zijn cool
Zo vertelt ze dat ze rekening houdt met het reizen en haar huid dan extra verzorgt. Ze zegt: "Ik vloog net van Londen naar Los Angeles, dus mijn huid is vies en verstopt. Ook droogt mijn huid uit als ik op reis ben. Ik focus me dan op veel drinken."

Ook zegt ze: "De huid moet dus zoveel mogelijk aangevuld worden met de juiste producten. Dat wist ik jaren niet toen ik startte met acteren. Ik heb intussen leren accepteren dat ik sproetjes heb. Ik vind ze intussen cool."

Sinds kort gescheiden
Ze is sinds kort gescheiden van acteur Benjamin Walker. Nuchter zegt ze, terwijl ze toch een hoop doet voor haar gezicht: "Ik heb liever niet al teveel stappen in mijn gezichtsroutine, want ik heb twee kinderen. De ochtenden zijn idioot druk."NieuwsFilm

meest populair