Jake Gyllenhaal vroeg Conor McGregor zich in te houden voor vechtscènes 'Road House'

Jake Gyllenhaal vroeg Conor McGregor zich in te houden voor vechtscènes 'Road House'

Jake Gyllenhaal voelde zich nerveus tijdens het filmen van vechtscènes met Conor McGregor voor Road House.

Dat Jake Gyllenhaal op zich niet vies is van een portie actie is wel bekend. Toch was hij tijdens het schieten van de vechtscènes voor Road House een beetje op zijn hoede voor Conor McGregor.

In de reboot van de 80's klassieker speelt Gyllenhaal een humeurige voormalige UFC-ster, die wordt ingehuurd om het tuig in Florida Keys aan te pakken. Toch was hij een beetje huiverig toen hij hoorde dat McGregor zijn tegenspeler werd.

Beetje nerveus
In een recent interview vertelde de 43-jarige acteur dat hij zich wel een beetje nerveus voelde voor McGregor: "Het was soms een beetje eng."

Gyllenhaal gaat verder: "Ik bedoel, die eerste keer dat we oog in oog stonden, was ik zeker geïntimideerd, maar toen dacht ik bij mezelf, het niveau waarop hij opereert, met de vaardigheid die hij heeft, is het uiteindelijk een spel van de geest, toch?"

Gevechten
Toen de twee elkaar ontmoeten werd er dan ook direct gepraat over elkaars ervaringen en verwachtingen. Toch moest Gyllenhaal de MMA-vechter er wel aan herinneren dat ze aan het acteren waren, en niet een titelgevecht hadden.


De Marvel-ster herinnert zich het samenspel: "Hij begeleidde me door het worstelen en gaf me instructies over hoe ik hem moest wurgen en al die dingen, maar uiteindelijk... en ik moest hem een paar keer zeggen, hem herinneren, 'Onthoud, we vechten nep, sla me niet echt' en hij zei van 'Oh ja, juist, juist, juist'"

Rake klap
Tijdens het nabespreken ging het toch nog een keer mis. Toen McConnor een van zijn hooks voor wilde doen, sloeg hij Gyllenhaal per ongeluk in zijn gezicht.


Maar het was de voormalige dubbelkampioen die een nare verwondering opliep, zo herinnert McConnor: "Ik gooide hem (Gyllenhaal) ongeveer 20 keer over de bar en hij sloeg de autodeur tegen mijn hoofd, ik kreeg een blauw oog van de deur."

Release deze week
Of Gyllenhaal het er in de film zonder kleerscheuren vanaf brengt kan je deze week bekijken, want Road House is vanaf 21 maart te zien op Amazon Prime.



NieuwsFilm

meest populair