Na 12 jaar is er een 'Dune'-easter egg ontdekt in deze Wes Anderson-film

Na 12 jaar is er een 'Dune'-easter egg ontdekt in deze Wes Anderson-film

Deze verwijzing in 'Moonrise Kingdom' werd door iedereen jarenlang over het hoofd gezien.

12 jaar na het verschijnen is er een easter egg gevonden in een film van Wes Anderson. De film verscheen ruim voor de release van Villeneuve's meesterwerk, dus het is een referentie naar het originele boek.

Gebruiker ecto_fun ontdekte de verwijzing naar Dune in de film Moonrise Kingdom (2012) van Wes Anderson. Op de door haar geposte afbeelding is het personage Suzy (Kara Hayward) te zien, die een boek leest met op de achterkant een kaart van Arrakis.

Dune eieren
Ook Moonrise Kingdom-ster Jared Gilman was verbaasd om te horen over het easter egg. Dus het zou zomaar kunnen dat er nog andere verwijzingen in media verborgen zijn die nog ontdekt moeten worden.

Anderson is zeker niet de eerste die een link legt naar Dune. Zo verscheen er nog een zandwormkostuum in Chuck en werd het originele Dune boek recent nog in Futurama gepersifleerd, terwijl er allerlei Paaseieren werden verstopt.

Nieuwe financieel succes
Het vervolg op Dune doet het nog steeds goed aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Zo goed zelfs dat het originele kassucces werd verbroken.



NieuwsFilm

meest populair