3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

No Hard Feelings (2023)
Regie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, e.a. | Kijk direct
Überchauffeur Maddie zit flink in de problemen en dreigt haar auto en huis kwijt te raken. Om aan geld te komen besluit ze te reageren op een vacature van een rijk echtpaar dat een vrouw zoekt om hun zoon te ontmaagden voordat hij naar de universiteit gaat. Deze knul, genaamd Percy, blijkt nogal een ongemakkelijk type. Maddie's opdracht blijkt dan ook lastiger dan gedacht.



The Woman King (2022)
Regie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Viola Davis, Lashana Lynch, Sheila Atim, e.a. | Kijk direct
1823. Het Afrikaanse koninkrijk Dahomey wordt mede beschermd door een groep vrouwelijke krijgers: de gevreesde Agojie. Generaal Nanisca is druk met het klaarstomen van een nieuwe generatie vechtsters voor een aankomende strijd tegen een dreiging vanuit een concurrerend koninkrijk. De eigenwijze Nawi is een van haar nieuwe rekruten en blijkt een bijzondere positie in het gehele machtsspel te hebben.



The Power of the Dog (2021)
Regie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a. | Kijk direct
De broers Phil en George Burbank, die totaal niet op elkaar lijken, runnen samen een ranch. De spanningen tussen de twee nemen toe wanneer George trouwt met Rose. Phil begint haar en haar in zijn ogen feminiene tienerzoon Peter al snel te intimideren. Maar dan komen er lang verborgen geheimen aan het licht en verandert alles.



NieuwsFilm

meest populair